Rekonstruisan otvoreni teren za male sportove u Resniku

Grad

Predrag Stevović član Gradskog veća za sport, predao je danas na upotrebu rekonstruisani otvoreni teren za male sportove u dvorištu osnovne škole u Resniku. Vrednost radova, koji su obuhvatili ogradu u dužini 140 metara, visine 2,8 m, postavljanje dve nove košarkaške konstrukcije, dva gola i obeležavanje terena, je 1.150.000 dinara sa PDV – om.

  • Ovo igralište nam mnogo znači, istakla je Marija Milosavljević zahvaljujući se u ime kolektiva isturenog odeljenja OŠ Sreten Mladenović u Resniku.
  • Osim učenicima, a osmorazrednu školu pohađa 60 – tak đaka, teren je od velikog značaja i za čitavo selo, jer se omladina ovde okuplja a igralište je otvoreno i kada nema nastave. Učenici su prezadovoljni i drago mi je što je neko posle niza godina imao sluha za naše potrebe kada je rekereacija dece u pitanju.

Meštanin Resnika, bivši đak škole i jedan od inicijatora za rekonstrukiciju otvorenot terena za male sportove Dragan Pavlović zahvalio se lokalnoj samoupravi što je izašla u susret deci i omladini u Resniku i obezbedila takve uslove. Igralište sa koševima postavljenim u vreme kada je on pohađao ovu školu, bilo je zapušteno i nebezbedno. Sada je napravljen veliki pomak, nedostaju još samo reflektori za noćne turnire.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.