REPERTOAR KNJAŽEVSKO SRPSKOG TEATRA ZA JANUAR

Kultura

Posle kraće pauze, Knjaževsko-srpski teatar nastavlja sa redovnim repertoarom, u subotu, 11. januara, u 20 sati, kada će izvesti svoju najnoviju predstavu „Ženidba i udadba“. Ova predstava, koju je po tekstu Jovana Sterije Popovića režirala Jana Maričić, premijerno je bila izvedena 10. decembra 2019. „Ženidba i udadba“ će se naći na repertoaru i 23. januara.

Sve ljubitelje pozorišta u januaru očekuje još jedna premijera u produkciji Knjaževsko-srpskog teatra. U četvrtak, 16. januara, premijerno će biti izvedena predstava „Blitva i krompir“, koju je po tekstu Zoltana Egrešija režirao Marko Misirača. Prva i druga repriza biće na repertoaru u subotu i utorak, 18. i 21. januara.

Pored ovih, publika će na kraju meseca moći da pogleda i dobro poznate predstave, kao što su „Otac“, u subotu, 25. januara, „Ko nema u vugla, gugla“, u utorak, 28. januara i „DŽast merid“, u četvrtak, 30. januara.

Podsećamo da su cene karata 400 dinara za parter i 200 za balkon, dok sve penzionerske, studentske i učeničke ulaznice koštaju 200 dinara. Cena karte za premijeru je 600 dinara za parter i 400 za balkon, a svaka prva predstava u mesecu je 200 dinara.

Piše: GTO „Kragujevac“

Foto: Knjaževsko-srpski teatar
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.