Rok za vraćanje Ulice Milovana Gušića u prvobitno stanje – 2. decembar

Grad
  • U ulici Milovana Gušića u Kragujevcu izvode se radovi planskog raskopavanja koje sprovode Elektrodistribucija Srbije d.o.o, Ogranak Elektrodistribucija Kragujevac i „Energetika“ d.o.o. Kragujevac radi priključenja na objekte, piše u odgovoru JKP Šumadija na pitanje našeg portala – kakvi radovi se izvode u toj ulici.

Rok za završetak radova EPS-a u Gušićevoj istekao je 9. novembra, dok je firma „KORMANPUT“ d.o.o. u bila obavezi da ulicu vrati u prvobitno tehnički ispravno stanje nakon raskopavanja i to najkasnije do 18. novembra, kažu u JKP Šumadija.

U pređašnje stanje, tvrde u JKP Šumadija, vraćena je ulica kod broja 19. Tu je rok za završetak radova koje izvodi „Energetika“ doo Kragujevac bio 13.oktobar a obaveza vraćanja u prvobitno tehnički ispravno stanje nakon raskopavanja data je firmi „KORMANPUT“ d.o.o. i to najkasnije do 22. oktobra.

Glas Šumadije je odgovore dobio juče, za kada je, prema navodima u preduzeću koje je „upravljač puta“, JKP Vodovod i kanalizacija zakazala planirano izvođenje radova na priključenju objekta u ulici Milovana Gušića. Ti radovi biće nastavljeni i danas a rok za vraćanje u prvobitno tehnički ispravno stanje je 2. decembar.

  • „Upravljač puta“ je u skladu sa svojim nadležnostima izdao saglasnost za raskopavanje pomenute ulice za koje je Gradska uprava izdala Rešenje o raskoopavanju, piše u saopštenju JKP Šumadija.
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.