Rukovodstvo GO Narodne stranke Kraljevo podnelo ostavke

Politika

Rukovodstvo gradskog odbora Narodne stranke podnelo je ostavke na funkcije i napustilo tu stranku, što je za Danas potvrdio donedavni predsednik tog odbora Stefan Stančić, kao i vrh Narodne stranke.

O razlozima razlaza nisu govorili ni jedni ni drugi, premda se ranije o raspuštanju ovogo odbora spekulisalo u kontekstu „kazne“ za podršku predsedničkoj kampanji Zdravka Ponoša, koji je nakon održanih izbora i sam napustio Narodnu.

Gradski odbor Narodne stranke Kraljevo saopštio je da je 27. aprila 2022. godine održao sednicu na kojoj su ostavke na sve funkcije i članstvo u Narodnoj stranci podneli predsednik Gradskog odbora Stefan Stančić, potpredsednici Verica Milanović i Vladimir Savić, kao i većina članova Gradskog odbora.

  • Iz poštovanja prema ljudima sa kojima smo sarađivali od osnivanja nećemo obrazlagati razloge zbog kojih napuštamo Narodnu stranku. Želimo da naglasimo da se naše političko delovanje ovde ne zaršava, a da ćemo o svim narednim koracima blagovremeno obaveštavati javnost. Ovom prilikom se zahvaljujemo svim sugrađanima na dosadašnjoj podršci i sigurni smo da ćemo je i ubuduće zaslužiti i opravdati.
    Svim članovima i rukovodstvu Narodne stranke se zahvaljujemo na dosadašnjoj saradnji i želimo uspeh u daljem radu, navodi se u njihovom saopštenju.

Stefan Stančić, predsednik GO Narodne, potvrdio je za Danas da je podneo ostavku na tu funkciju ističući da će on, kao i njegove kolege nastaviti opoziciono delovanje i ponovio da neće komentarisati razloge ostavke.

Piše: Danas
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.