Sajam lova, ribolova i lovnog turizma od 19. do 22. avgusta na Šumadija sajmu

Ekonomija Grad

Na Šumadija sajmu u Kragujevcu, od 19. do 22. avgusta, biće održan 12. Medjunarodni sajam lova, ribolova i lovnog turizma, posle jednogodišnje pauze zbog epidemije korona virusa, objavljeno je danas.

Prema najavi organizatora, očekuje se učešće izlagača iz oblasti proizvodnje i prometa lovačkog i sportskog oružja, lovačkog i ribolovačkog pribora i opreme, lovačke municije, organizacija i agencija iz oblasti lova i lovnog turizma.

Za vreme sajma biće organizovana stručna predavanja i tribine, a na platou sajma tradicionalno takmičenje u kuvanju lovačkog gulaša.

Organizator sajamske manifestacije je preduzeće „Meteor Still“ iz Kragujevca u saradnji sa Šumadija sajmom i Lovačkim savezom centrale Srbije, a pod pokroviteljstvom grada Kragujevca.Za septembar je, posle jednogodišnje pauze, planirano održavanje „Šumadijskog sajma poljoprivrede 2021“, od 2. do 5. septembra uz učešće više od 150 izlagača i održavanje svih tradicionalnih izložbi krupne stoke i živine.

Predvidjeno je i održavanje 15. Medjunarodnog sajma komunalne opreme „Komdel“, od 15. do 17. septembra.

Kako je Beti rečeno na Šumadija sajmu, biće poštovane sve preporučene mere Kriznog štaba u skladu sa epidemiološkom situacijom.

Prvi sajam koji je održan u 2021. godini, posle pauze zbog epidemije, bio je Sajam hortikulture krajem maja.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.