Saradanja vojske i Kragujevca

Društvo Grad

Ministar odbrane Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa gradonačelnikom Kragujevca Nikolom Dašićem o mogućnostima unapređenja saradnje Ministarstva odbrane i lokalne samouprave, u cilju poboljšanja uslova rada pripadnika sistema odbrane i daljeg razvoja grada Kragujevca.

Razgovaralo se i o izgradnji kružnog toka u delu ulice Daničićeve i Pozorišne sa infrastruturom, čiji bi radovi bili prošireni na deo površine dva vojna kompleksa „Vojvoda Radomir Putnik“ i „Klub Vojske Srbije“.

Ministar Stefanović i gradonačelnik Dašić saglasili su se da se u narednom periodu razmotre sve mogućnosti saradnje u oblasti razmene nepokretnosti radi unapređenja uslova za smeštaj i rada jedinica Vojske Srbije u Garnizonu Kragujevac.

foto: Grad Kragujevac
Tagovi:

1 komentar

  1. Kao da je vojska neki suvereni faktor, ima nesto svoje sto niko ne moze da joj uzme, i mora nesto da im se da da bi prosrili ulicu!!!! Sve sto je vojno to je drzavno, odnosno narodno. Opet ce vojska da pomisli da stanovi rastu, da se ne prave. Stanovi samo za njih, a za nas?Postavljaju se iznad naroda i drzave.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.