Savez samostalnih sindikata Kragujevca: Podrška oštećenim ženama u Gradskoj upravi

Društvo

Predsedništvo Saveza samostalnih sindikata Kragujevca, najdirektnije je upoznato sa slučajem polonog uznemiravanja, među zaposlenima u Gradskoj upravi grada Kragujevca.

Predsedništvo zaklјučuje da je potpuno neprihvatlјivo takvo ponašanje jednog Gradskog funkcionera i daje punu podršku oštećenim ženama da istraju u svojim namerama, izražavajući poštovanje prema njihovoj hrabrosti.

Neprihvatlјivo je da nadležni državni organi ni nakon mesec dana od prijave nisu javnost obavestili o rezultatima istrage, a kako nam je poznato, nisu ni saslušali oštećene žene.

Time se celom društvu šalјe poruka, da su ovakve radnje prema ženama prikriveno dozvolјene i da vrednosti ravnopravnosti  polova nisu još dobile na značaju u našem društvu.

Tagovi:

1 komentar

  1. Bas bi bilo dobro da saznamo kako je izgledalo to uznemiravanje. Posto tuzilastvo ne daje informacije, babice sve znaju. Daj recite nam. Posto Vi znate da ga je bilo. A mozda i nema osnove … a mozda i ima….. sto da se krije. Pa dal je uznemiravanje. Ili namestaljka. Sta god. Da znamo. Reci te nam sindikalci. Posle butkica i bataka i ovo doslo na red……

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.