Sednica Glavnog odbora SSP-a i predstavljanje Plana za Dan posle sutra u Kragujevcu

Izbori/Bojkot Politika

U Kragujevcu će sutra, 9. oktobra, biti održana sednica Glavnog odbora Stranke slobode i pravde.

Pre toga, u Pešačkoj zoni u 11 sati sa građanima će o planu za Dan posle da razgovaraju predsednik SSP-a Dragan Đilas, zamenik predsednika SSP-a Borko Stefanović, potpredsednici stranke Marinika Tepić i Dejan Bulatović, kao i predsednik Gradskog odbora SSP Kragujevac Dalibor Jekić.

Tagovi:

4 komentara

    1. Biće plakanja kod vas naprednjaka. Čekaćete vi ispred prostorija SSP da vas neko udostoji bar razgovora, da objasnite kako vi niste krivi…kako vas je nužda naterala da volite Vučića i maltretirate ljude iz opozicije…i kako možete biti „od koristi“ i novoj vlasti. Ali tada neće biti tolerantnosti i sažaljenja (kao 2000 godine), već samo lustracije…bolne i konačne. Da se više nikada ne bavite javnim poslovima (posebno politikom) i zaboravite i SNS i Vučića.

  1. Gledam im ove fotografije za plakat, pa oni cak ne umeju ni da se iskreno nasmeju, a kamoli nesto drugo da urade.

    1. A šta je za tebe iskren osmeh? Verovatno one Vučićeve grimase koje govore o nečemu drugom i sigurno ne o iskrenosti. Vi naprednjaci ne umete da objasnite šta su vas patriotizam, demokratija, humanizam…jer su vam ti termini apsolutno nepoznati. Vi ste samo priučeni dunđeri koji ne umaju ništa da izgrade, već samo da ruše. Posebno u Kragujevcu. Jedino što znate je da gledate u Vučića kao u ikonu i da mu se klanjate. To radite iz straha a ne iz ljubavi. Ljudi su se oduvek samo Bogu klanjali iz ljubavi, a đavolu iz straha.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.