SERGEJ TRIFUNOVIĆ: BORIMO SE PROTIV ONIH KOJI LJUDE GURAJU U NASILJE

Izbori 2022 Politika

Lider Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović, koji je danas napadnut u centru Beograda tokom prikupljanja potpisa za izbore 21. juna, izjavio je:

  • Svih ovih dana držimo veoma pozitivnu energiju, srećni smo što imamo priliku da pričamo sa ljudima, da im lično objasnimo svoje političke ideje, stvari za koje se borimo. Moram da kažem da su nam ovi dani vrlo dragoceni i da uvek najviše volimo da razgovaramo sa ljudima. Tu smo svi, članovi Pokreta, Predsedništvo, članovi Političkog saveta, sa nama je skupljala potpise profesorka Srbijanka Turajlić, došli su nam Ratko Božović, Goran Marković, i moja tviter muza gospođa Vesna Pešić. Naravno da nam je krivo kad se dogodi ovako neka situacija, čovek koji me je napao je danima dolazio tu i pokušavao nešto da isprovocira i da napravi incident. Srećom, sve je brzo rešeno, mi nastavljamo dalje, tu smo za ljude, danas planiramo i turnir u PES-u, tako da pozivam sve da dođu do Kneza, ne moraju da daju potpis, mogu da se raspitaju o našim stavovima ili jednostavno da provedu lepo nedeljno popodne u jednoj dobroj ekipi.

Pokret slobodnih građana najstrože osuđuje ovakvo ponašanje, kao i političku praksu koja tendenciozno ljude gura van granica razumnog ponašanja u nasilje.

  • Naš je cilj da se borimo za ozdravljenje politike u Srbiji, kao i za pravno procesuiranje onih koji su odgovorni za ovakvo stanje u društvu, kažu u PSG-u.
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.