SERGEJ TRIFUNOVIĆ: NEMA CEPANJA, PSG RASTE IZ DANA U DAN

Politika

Povodom navoda o „cepanju“ PSG-a, predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović izjavio je: „

  • Od kad sam ušao u politiku slušam o nekakvom cepanju PSG-a, unutrašnjim konfliktima i ostalim budalaštinama. Istina je da smo ustanovili po kom se šablonu cepaju opozicione političke organizacije u Srbiji, ili prvi čovek uzme pare da ugasi svetlo ili uzme njih nekoliko da ga upropaste iznutra. PSG, takav kakav jeste, je možda prva organizacija s kojom smradikali nisu uspeli da urade ništa, takoreći, nisu uspeli ni da prismrde. Smradikali nas, dakle, neće pocepati, ali su već počeli da se cepaju među sobom što je sasvim očekivano.
  • Pokret slobodnih građana trenutno broji više od tri hiljade članova, i nekoliko hiljada pretplatnika čiji broj stalno raste, ponosni smo na to. Prošle nedelje smo proslavili godinu dana od kad sam postavljen na mesto predsednika Pokreta zajedno sa članovima Predsedništva, Izvršnog odbora, poverenicima koji su došli sa sviih strana Srbije, članovima Političkog saveta, ali i Omladinom, koja nam je neverovatna. Tačno je da je nedavno iz Pokreta izašla grupa članova koja broji manje od njih sto, kako bi formirala neku grupu građana, i mi im želimo svu sreću u svom daljem političkom životu i sazrevanju.
  • Svako ima pravo da gradi političku karijeru kako misli da treba. Ipak, neozbiljno bi bilo uopšte insinuirati bilo kakvo cepanje u Pokretu koji ne samo da iz dana u dan raste, već je i jedna od retkih organizacija u kojima stvarno vladaju super energija i entuzijazam koji se prosto vidi. Naravno, u trenutku kad je vrlo izvesno da ćemo doneti odluku o bojkotu, ne čudi me previše što je PSG postao omiljena senzacija svinjoida, zajedno sa mnom i mojim mačkama“.
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.