SKC kvArt – Karaoke party

Kultura

Večeras, u Četvrtak, 3. marta u 21 sat na YouTube kanalu SKC-a biće emitovana epizoda formata kvArt – Karaoke party 2021.

Karaoke party se tradicionalno održava dva puta godišnje u prostoru Studentskog kulturnog centra Kragujevac, i to u letnjem i u zimskom semestru. Studenti-učesnici sa kragujevačkog univerziteta izvode pesme na srpskom, španskom, italijanskom, nemačkom, engleskom i francuskom jeziku.

Ovaj događaj predstavlja ujedno i priliku za zajednički rad i druženje studenata sa različitih katedri i fakulteta. Na karaokama održanim u junu 2021. godine učestvovali su studenti-predstavnici sledećih fakulteta: Filološko-umetničkog, Pravnog, Ekonomskog, Fakulteta inženjerskih nauka i Fakulteta medicinskih nauka.Takođe i pobednici su proglašeni putem online glasanja.

U emisiji KARAOKE PARTY 2021 publika će imati prilike da čuje glas studenata- učesnika ovog događaja, da se upozna sa atmosferom ovog sjajnog događaja i uživa u dobroj muzici i zabavi, poručuju organizatori iz našeg Studentskog kulturnog centra.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.