Skupština grada sutra o urbanizmu, Severnoj obilaznici, ali i Vojno-tehničkom zavodu

Društvo Grad

Redovna, X sednica Skupštine grada Kragujevca biće održana sutra, a na dnevnom redu će se naći urbanistička pitanja, komunalna pitanja, a biće reči i o Vojno-tehičkom zavodu.

Kao prva tačka dnevnog reda, razmatraće se detaljne regulacija uređenje vodotoka reke Lepenice, naselja Vašarište – stadion Čika Dača, kao i naselja Šumarice.

Druga tačka dnevnog reda je Predlog odluke o urbanoj obnovi i regeneraciji prostorno kulturno – istorijske celine Kompleksa Vojno – tehničkog zavoda u Kragujevcu, o kome Glas Šumadije već mesecima izveštava.

Potom predlog odluke o davanju saglasnosti za upotrebu imena grada Kragujevca, o organizaciji Gradskih uprava, kao i snabdevanju vodom za piće, prečišćavanju i odvođenju atmosferskih i otpadnih voda.

Razmatraće se i predlog odluke o realizaciji Projekata izgranje Severne obilaznice, pokrivanju gubitka JKP ŠUmadije u 2020., kao i niz odluka o poslovanju javnih preduzeća.

Sednica je zakazana za petak, 17. septembar sa početkom u 9 časova.

Tagovi:

2 komentara

  1. Nikako da dobijemo odgovor na pitanje gde je planirana zelena površina za ulice: Milovana Gušića, Svetozara Markovića, Zorana Đinđića, Miloja Pavlovića. Tu su samo parkinzi, podzemne garaže, i zgrade spojene jedna sa drugom.

  2. Ima park ispred Opštine, koji je blizu pomenutim ulicama. Za pomenuto stanje, obratite se bivšim vlasnicima placeva, koji su pohrlili da za straćare dobiju kvadrate. Ne može i jare i pare !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.