Slavoljub Stanković: Svako naselje treba da bude srce grada

Izbori 2023

Slavoljub Stanković, iz Đurisela, kandidat za odbornika na listi broj 9 Boris Kovačević Šuma-Moj svet Kragujevac ističe potrebu da se Kragujevac ravnomerno razvija i da se sredstva iz budžeta podjednako izdvajaju ,kako za centralne gradske, tako i za periferne delove grada.

Međutim, situacija na terenu je poražavajuća. Slavoljub Stanković, naglašava da se  meštani Đurisela susreću sa velikim komunalnim problemima na terenu. Prosto je neverovatno da na samo 9 km od centra grada, ljudi nemaju elementarne uslove za život dostojan čoveka u 21.veku. Dešava se da struja nestaje na svaka dva dana, da su redovno bez jedne faze, vode u letnjim mesecima nema ni za piće, tako da navodnjavanje bašti u startu otpada. Kanalizacija ne postoji, većina ulica je bez asfalta a reč je o velikom naselju, gde na sreću ima puno dece.

  • Rešenje postoji. Ulice treba asfaltirati, za struju uraditi samonoseće kablove, proširiti bazene za vodu, kako bi je bilo dovoljno za sve. Svako naselje, pa i Đuriselo treba da bude srce grada“ zaključio je Stanković na kraju i pozvao sve da na predstojećim izborima 17. decembra svoj glas daju listi broj 9, Boris Kovačević Šuma-Moj svet Kragujevac!
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.