Slika centra Kragujevca – Ugao Moravske i Prešernove

Grad

Čitalac Glasa Šumadije šalje fotografije ugla ulica Moravske i Prešernove. Na samo desetak metara od mesta koje je na fotografiji, nalazi se ulaz u osnovnu školu „21. oktobar“.

Piše da se, kad padne kiša, na kolovozu stvori „jezero“.

  • Jako je nebezbedno za decu, ali i sve učesnike u saobraćaju. Prljavo, neugledno… Pešice ne može da se prođe, jer nema trotoara. Na ulici su velike rupe, svakodnevno se oštećuju vozila. Ovakva slika je već godinama i niko ne rešava problem, piše naš čitalac.

Podsetimo, nakon teksta u Glasu Šumadije saniran je problem koji su stanari Moravske imali skoro dve godine.

Tagovi:

6 komentara

  1. Velika sramota je šta radi gradonačelnik ! Ta ulica je ulica kojom deca idu u školu i na pauzi idu po hranu ! A za to vreme gradonačelnik Dašić asfaltira sebi ulicu za svoj motor i džip ! SRAM GA BILO ! Zato narode glasaj za nekoga ko ne zloupotrebljava položaj i ostavlja decu bez ulice i trotoara ka školi a sebi pravi pistu za avione do kuće !

  2. Samo se nešto žalite i kukate. Gledajte to sa vedrije strane, kad poledi imaćete besplatno klizalište, neće grad morati da plaća 3 miliona za baru…

  3. Dobro je postavljeno pitanje za koga ste glasali…više nas neće preveslati na lokalu, cele ulice oko škole su postale teška opozicija kao rezultat nerada Nikole Dašića, beogradskog mezimčeta.Mislim da je podjednako kriv i Jacović kogi ga je predstavio centrali a i njegov kum, bivši gradonačelnik…Kragujevac ne samo da zahvaljujući njima stoji u mestu, već sve ono što je izgrađeno propada.Ne dozvolimpo štetočinama da upropašćavaju ovaj grad više, krijući se iza AV-a, svakako će osetiti na lokalnim izborima vrlo brzo kako su odavno izgubili Vašarište jer ništa nisu uradili ni za njega a još manje za ljude koji žive u njemu.

  4. Vašarište je u totalnom raspadu, s obzirom ko je bio predsednik mesne zajednice poslednjih godina, dobro je da se se nismo pripojili Bangladešu. Pogledajte na šta liči skver (trotoar) kod Paligorića. Majke sa malom decom izvode vratolomije kao i straiji sugradjani, da ne kažem da je prolaz ovde za invalide tek nemoguća misija.Tu pauk ne sme da nosi, loše utiče na promet kafane.

  5. Pa sve ulice oko škole su ruglo. Mi u Milovana Glišića sa leve strane uopšte nemamo trotoar, suprotna je asfaltirana zbog parkinga, ali sve je nakrcano automobilima , jer fensi gosti Madmazela moraju negde sa parkiraju svoje džipove…Kad plaćamo porez, inače, to je ekstra zona …:(

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.