Slobodan Živanović izabran za predsednika OO POKS Topola

Politika

Pokret obnove Kraljevine Srbije Topola 24. septembra održao je izbore za predsednika Opštinskog odbora. Za predsednika je izabran Slobodan Živanović, profesor matematike i preduzetnik zaposlen u porodičnoj fimi. Na izobre je izašlo 63% članova POKS Topola.

Izborni proces pratio je potpredsednik Izvršnog odbora POKS Nebojša Momčilović koji je čestitao novom predsedniku Živanoviću i pozvao sve monarhiste iz Topole da se pridruže POKS-u.

  • Velika je čast, ali i odgovornost obavljati ovu funkciju u gradu kraljevske dinastije i daću sve od sebe da ne izneverimo naše pretke. S verom u Boga, za kralja i otadžbinu, izjavio je Živanović.
Fotografije: POKS Topola
Tagovi:

1 thought on “Slobodan Živanović izabran za predsednika OO POKS Topola

  1. Opet nema bivšeg gradonačelnika Verka. Pa čiji je on poslanik!? Zar nije izabran na listi „Dr Miloš Jovanović – Nada za Srbiju“ kao kandidat POKS-a? Da ga nije slučajno sramota što je ponovo u novoj stranci (do sada ih je promenio bar deset)? On je i potpredsednik POKS-a iz Šumadije, pa je red da isprati unutarstranačke izbore u Topoli. A možda ga u suštini POKS i ne zanima već samo poslanička funkcija? Sve je kod njega moguće.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.