“Složno za Kragujevac”: Gorući problemi Kragujevčana su, uz ostalo, nerealno visoka cena daljinskog grejanja, nedostatak parking prostora.

Grad Izbori 2022

Među gorućim problemima Kragujevčana su, uz ostalo, nerealno visoka cena daljinskog grejanja, kao i hroničan nedostatak parking prostora.

U Pokretu “Složno za Kragujevac” odlučni smo da na te i druge probleme konstantno ukazujemo, ali i predlažemo konkretna rešenja.

Ovoga puta na našem letku, koji smo podelili građanima više naselja, možete saznati na koji način “Energetika” nalaćuje toplotnu energiju koju isporučuje grašanima, ali i zašto je neophodno takvu praksu promeniti.

„Složno za Kragujevac“ smatra da je gradska vlast u Kragujevcu, bez plana i vizije kako razviti grad, privući investicije i otvoriti nova radna mesta, što bi doprinelo kako rastu standarda građana, tako i punjenju budžeta, pribegava “šibicarskim” trikovima, kako bi praznu kasu, koliko – toliko spasila presušivanja

Nije bilo dovoljno to što je dupliran porez na imovinu građana, pa se sada pribegava smišljanu novih harača.

Jedna od ideja je uvođenje kragujevačke verzije “Oka sokolovog”. Za taj posao planira se nabavka tri vozila, a, to bi, kako su sami najavili, trebalo da košta oko 12 miliona dinara. Verujemo da su kalkuacije pokazale da će građani, preko kazni, brzo isplatiti tu investiciju, u kragujevačkom slučaju nazvanu “Scan car“.

“Složno za Kragujevac” se ošto protivi ovakvom vidu, očigledno je, manipulacije, jer, da bi se, uopšte razmišljalo o takvoj vrsti kontrole parkirannja, prirodno, pa i domaćinski, bilo bi valjda da se prvo reši problem stacionarnog saobraćaja u gradu, odnosno obezbedi dovoljno parking mesta, pa tek tada globe neodgovorni

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.