SNS Knić: Opština Knić ponosna što je ugostila ministra Selakovića

Politika
Nakon što je odbor Stranke slobode i pravde u Kniću kritikovao sletanje helikoptera na igralište u Gruži, iz koga je izašao ministar spoljnih poslova Nikola Selaković, oglasila se i Srpska napredna stranka u tom mestu. Sopštenje SNS-a, objavljeno na njihovoj zvaničnoj fejsbuk stranici, prenosimo integralno, kao što smo učinili i sa obraćanjem javnosti SSP-a:

Samo oni koji ne znaju ništa o srpskoj tradiciji mogu tražiti zamerke šefu srpske diplomatije Nikoli Selakoviću zbog toga što je ubedio ministra spoljnih poslova jedne prijateljske zemlje da par sati slobodnog vremena provede u srcy Šumadije, kako bi ga upoznao sa srpskim običajima i tradicionalnim srpskim gostoprimstvom.
Opština Knić je ponosna zbog toga što je bila u prilici da ugosti ministra spoljnih poslova Kipra Nikosa Hristodulidisa, koji je jedan od naših najvećih saveznika u borbi za očuvanje teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije.
Srećni smo, kao i porodica Pera Aleksića u Gruži, zbog toga što je veliki saveznik u borbi za srpsko Kosovo i Metohiju bio naš gost, i voleli bismo da ministar Selaković u opštinu Knić dovede i druge svetske državnike koji podržavaju našu pravednu borbu, kako bismo im na delu pokazali kako izgleda srpska ljubav, prijateljstvo i gostoprimstvo.
Ne iznenađuje nas to što Stranka slobode i pravde u panici blati najsvetije srpske tradicije, svesna da za njenog šefa Dragana Đilasa, ako bude bilo pravde, neće biti slobode, nakon što je našu državu i narod u vreme dok je bio na vlasti ojadio za stotine miliona evra.
Besmislenim napadima na Srpsku naprednu stranku i njene funkcionere Đilasovi poslušnici neće sačuvati svog šefa od suočavanja sa pravdom, jer o tome šta je Srpska napredna stranka, predvođena predsednikom Aleksandrom Vučićem, uradila za ovaj deo Šumadije govore naša dela.
Za četiri godine, uz pomoć opštine i vlade subvencionisano je 900 poljoprivrednih domaćinstava, sa 85 miliona dinara, uvedena je mera podsticaja mladim poljoprivrednicima, za šta je u protekle dve godine izdvojeno 13,5 miliona dinara, 12 miliona dinara dato je bespovratno za zaštitu useva, odnosno protivgradnu zaštitu, a devet miliona dinara izdvojeno je za poboljšanje kvaliteta rasnog sastava goveda.
U protekle četiri godine je u opštini Knić asfaltirano 94 kilometara puteva (673 miliona dinara) i izgrađeno više od 100 kilometara atarskih puteva (više od 27 miliona dinara). Izvršena je i regulacija reke Gruže i pritoka, čime su od poplava zaštićene najplodnije oranice u našoj opštini.
Zato sada i visoki strani državnici dolaze u Knić, kao primer uspešne opštine i srpskog gostoprimstva, i na tome smo zahvalni ministru Selakoviću, predsedniku Vučiću i državi Srbiji. Srbija se Knićom diči, kao i Knić sadašnjom Srbijom. Za razliku od one za vreme Đilasa, Jeremića i ostalih štetočina koji, dok su vladali, nijednog stranog državnika nisu doveli u Knić. Samo su iz Knića i svih delova Srbije iznosili na privatne račune u stranim bankama.

Tagovi:

2 komentara

  1. Djilas je bio gradonacelnik Beograda i predsednik Kosarkaskog saveza Srbije i to je sve.Za razliku od raznih preletaca koji su na grbaci naroda vec 30 godina i u vlasti !!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.