SNS: Kragujevčani, srećan Dan grada!

Politika

Čestitku građanima Kragujevca, povodom 6. maja, Dana grada, uputio je Gradski odbor Srpske napredne stranke, čije saopštenje prenosimo:

Najpre da svima vama poželimo srećan najveći praznik našeg grada- 6. maj, Dan grada Kragujevca.
Ujedno, svima onima koji danas slave krsnu slavu Đurđevdan, a znamo da vas slavi mnogo, želimo svu sreću, blagostanje i napredak na ličnom, porodičnom i poslovnom planu.

Svi smo svesni čiljenice da i ovogodišnji Dan našeg grada obeležavamo u više nego složenim globalnim, političkim, ekonomskim, bezbednosnim i svakim drugim okolnostima.

I mi, kao i svi građani naše otadžbine, pregurali smo svašta, i u daljoj, i u bližoj, ali i u najbližoj istoriji. Uprkos svim brojnim i nedaćama bremenitim okolnostima ostajali smo i opstajali, svoji na svome. Pa će tako biti i ovoga puta, uprkos svemu i svima koji se tome baš i ne raduju, skriveno ili sasvim otvoreno.

Većina nas, pokazalo se to i na nedavnim izborima, dala je puno poverenje dosadašnjem političkom i državnom rukovodstvu zemlje, a naročito Aleksandru Vučiću, našem, ali i predsedniku svih građana Srbije.

U ovom svečarskom času, valja podsetiti i na jednu sjajnu vest. Naravno, radi se o potpisivanju ugovora za fabriku električnih automobila baš u našem Kragujevcu, srcu Šumadije, ali i Srbije.

Uz odgovornu i odmerenu državotvornu politiku verujemo da će ovaj i više nego značajan poslovni aranžman zaživeti u punom kapacitetu već za dve godine. To će ujedno označiti i novu etapu u razvoju našeg grada koji će opet povratiti stari sjaj kao vodeći centar automobilske industrije, i to one futurističke, od značaja za celu zemlju.

Naravno, takav jedan zamašan projekat povući će za sobom ekspanziju i ostalih delatnosti, ne samo proizvodnih, već i uslužnih.

Sve to će stvoriti dodatne uslove za bolji život svih nas, bez obzira na ideološke, političke, verske i svake druge različitosti i opredeljenja, kao što je i današnji dan praznik svih nas Kragujevčana, ma gde trenutno bili.

Tagovi:

1 komentar

  1. Sa vama na vlasti ovo je nesrećan Dan grada. Trebali ste centralnu proslavu da organizujete na ruševinama Tržnice. Sa vatrometom, naravno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.