SNS: POSVETIĆEMO SE RAZVOJU SELA

Izbori 2022 Politika

Srpska napredna stranka u Kragujevcu nastavila je akciju uređenja javnih površina na seoskom području kako bi, kako ističu u toj partiji, podigla svest kod mladih o značaju očuvanja seoske sredine, sa posebnim naglaskom na razvoj sela i poboljšanje životnog standarda u manjim sredinama.
Prvi na listi Srpske napredne stranke „Aleksandar Vučić – Za našu decu.“, Nikola Dašić razgovarao je sa meštanima Vlakče o razvoju ovog kraja, koji je veoma značajan u oblasti poljoprivrede i seoskog turizma.

  • Veoma je važno da obratimo pažnju na selo, naročito zbog dece. Kako bi umanjili odlazak mladih iz nerazvijenih sredina u gradove, moramo da im pružimo uslove za bolji život. Na nama je da obezbedimo asfalt, rasvetu ali takođe da uz podršku Republike obezbedimo značajna podsticajna sredstva za srpskog seljaka. Sada kada su stabilizovane gradske finansije konačno imamo prostora i budžet da se ozbiljno posvetimo razvoju sela, rekao je Nikola Dašić.

Članovi i simpatizeri Srpske napredne stranke danas su uređivali dvorište crkve Presvete Bogorodice u Vlakči, selu u Šumadiji koje važi za mesto sa najvećim brojem najlepše uređenih dvorišta.

  • Okupili smo se danas u Vlakči, kako bismo oplemenili dvorište crkve i dali svoj doprinos. Omladici Srpske napredne stranke zasadili su cveće i farbali klupe. Želja nam je da vratimo ljude ovim krajevima, svojim korenima i pre svega veri, kazala je Slavica Radenković, kandidatkinj za odbornicu Srpske napredne stranke u Kragujevcu.

Inače, ovo stočarsko-voćarsko selo poznato je po manifestaciji Dani otvorenih dvorišta i po Mihailu Petroviću, srpskom pilotu i prvoj žrtvi vazduhoplovstva u Balkanskom ratu, koji je rođen u Vlakči.

Tagovi:

2 komentara

  1. Nemoguće bre, da se vi niste nešto zbunili? Ne verujem da ovi mogu toliko ljudi da skupe, to bio Verko sigurno nego ste bezobrazni pa ga niste uslikali.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.