Specijalna projekcija novog domaćeg filma ,,Ne igraj na Engleze“ u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu

Kultura

Specijalna projekcija nove domaće komedije, reditelja Slobodana Pešića ,,Ne igraj na Engleze“ održaće se u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu u utorak, 17. maja od 20 časova. Deo glumačke i autorske ekipe filma pokloniće se publici nakon projekcije. Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx BIG Kragujevac bioskopa.

Glas Šumadije vam poklanja tri puta po dve ulaznice. Potrebno je da u komentaru napišete koga biste vodili u bioskop. Dobitnike objavljujemo u petak (13. maj) u 22 sata.

Iako veoma različitih karaktera, imaju zajedničku strast – klađenje na rezultate utakmica engleske fudbalske lige. Ovog puta, za njih je klađenje više od igre, jer je svakom od njih očajnički potreban novac. Tokom jedne utakmice, prelazeći iz komedije u dramu i nazad, neizvesnost rezultata će izbaciti nenadano na površinu sav „prljav veš“ njihovog odnosa. Samo jedan rezultat će zauvek promeniti njihove živote i staviti na „kocku“ njihovo tridesetogodišnje prijateljstvo. Originalni, beogradski, mangupski film o trojici drugara, koji na kocku stavljaju svoju ljubav, veru, nadu ali i prijateljstvo. Iz komedije u parodiju i nazad, film nas vodi kroz drugačiji i neobičniji Beograd.

Glavne uloge u filmu tumače Ivan Tomić, Daniel Sič i nedavno preminuli Marko Živić. Ova uloga je Marku Živiću prva i poslednja glavna uloga na filmu. U ostalim ulogama igraju Isidora Građanin, Frano Lasić, Vesna Čipčić, Milorad Kapor, Marija Vicković, Pavle Veselinović, Mariana Aranđelović, Đorđe Kreća i Irena Mišović.

Trejler filma ,,Ne igraj na Engleze“ – 

Dođite da zajedno pozdravimo glumačku ekipu na specijalnoj projekciji filma „Ne igraj na Engleze“ i otkrijte jedan drugačiji i neobičniji Beograd u ovom originalnom filmu o trojici drugara.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx BIG Kragujevac bioskopa.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.