SRCE Kraljevo: Čelnici Kraljeva su ucenjivali zaposlene u javnom sektoru da dođu na Vučićev miting

Politika

I dok je u toku obraćanje predsednika Srbije i Srpske napredne stranke okupljenima u sportskoj hali u Kraljevu, u kraljevačkom odboru pokreta Srbija centar tvrde da je „putujući SNS cirkus, sa konvojem autobusa stigao u Kraljevo“.


U pokretu SRCE tvrde, međutim, da se zaposlenima u javnom sektoru u Kraljevu pretilo i da su bili ucenjeni da dođu na skup:

  • Čelnici Kraljeva obezbeđuju pretnjama i ucenama zaposlenih u gradskoj upravi i drugim državnim i javnim institucijama prisustvo mitingu. Napredovali su, sada zaposlenima uručuju karte sa barkodom, po spiskovima koje moraju da potpišu kada ih dobijaju. Odlazak na miting je obavezan, radna obaveza. Srbiju i grad Kraljevo SNS vlast je pretvorila u radni logor, saopštavaju iz tog pokreta.
Tagovi:

4 komentara

  1. Takve ucene su bile u svakom režimu, a svako ko se zapošljavao ulaskom u stranku zna šta mu je obaveza.Jadno nam je društvo…

    1. Najtuznije od svega, sportisti … Kosakrasi , fudbaleri Sloge, odbojkaši košarkaršice. Najveci poraz kraljevskog sports

  2. Trzilo se ljudi i u privatnom sektoru , javnom, i po školama.
    Cemu to, ko hoce ide, ko nece , naravno , demokratija je ,zar ne, nema potrebe za tim. Stizale su poruke deci, maloletnicima, mojoj deci, bruka, jedno ima 10 godina, drugo 12. Sta reci. . . . .Sloboda misljenja , sloboda izbora , pa i apoliticnost su ono na sta svaki gradjanin ima pravo. Izvolite doci, svi politicari, ali neka ljudi, neka misle kako smatraju da bi trebalo. Na silu nista ne biva, i samo je kontraefekat.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.