SRS: Saša Tucaković novi član Centralne otadžbinske uprave

Politika

Dugogodišnji član Srpske radikalne stranke, Kragujevčanin Saša Tucaković izabran je za člana Centralne otadžbinske uprave i za člana Predsedničkog kolegijuma Srpske radikalne stranke.

Tucaković je diplomirao je Pravnom fakultetu Univerziteta u Kragujevcu sa prosečnom ocenom 9,91. Nakon završenog Pravnog fakulteta, zasniva radni odnos na istom Fakultetu u zvanju saradnika u nastavi na užoj naučnoj oblasti rimsko pravo. Uporedo je studirao i Filološko – umetnički fakultet na kom je trenutno apsolvent na katedri za klavir sa prosečnom ocenom 9,19, navodi u saopštenju Srpska radikalna stranka.

U svom obraćanju na sednici Centralne otadžbinske uprave, kažu u SRS-u, Tucaković je istakao da će se neprikosnoveno zalagati za izgradnju zdravog sistema u državi sa posebnim akcentom na vladavini prava, jednakim šansama, socijalnoj pravdi i uopšte za odbranu interesa srpskog naroda, sve u skladu sa Programom Srpske radikalne stranke. Posebno je istakao da će se uhvatiti u koštac sa problemima u Kragujevcu i da će raditi na jačanju Gradskog odbora Srpske radikalne stranke u Kragujevcu.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.