SSP: Dirigovani tabloidni napadi

Politika

Stranka slobode i pravde (SSP) danas je povodom „dirigovanog tabloidnog napada“ na ćerke predsednika Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića, poručila da kada smeni aktuelnu vlast niko i nikada više neće proterivati poštene ljude iz Srbije i Beograda i da će učiniti sve da razvije najbolje moguće odnose sa bratskom Crnom Gorom.

Prema SSP, taj „dirigovani tabloidni napad“ pokazuje da će Aleksandar Vučić preko svojih „medijskih siledžija“ učiniti sve da destabilizuje vladu Crne Gore i stvori uslove za povratak na vlast svog partnera Mila Đukanovića sa kojim deli savetnike poput Bebe Popovića i poslovne prijatelje poput Caneta Subotića.

Stranka je navela da medijsko proterivanje ćerki Zdravka Krivokapića, koje je „naredio Vučićev kabinet“, pokazuje da oni ne razumeju da su Beograd i Srbija veliki i snažni zbog svoje otvorenosti za sve koji žele da žive, rade i razvijaju svoje potencijale i da je Beograd zbog te svoje otvorenosti metropola ovog dela sveta.

Napad na ćerke predsednika Vlade Crne Gore pokazao je i da su porodice neistomišljenika za Vučića legitimna meta za obračun, a Vučić je na taj način još jednom potvrdio da kada opoziciju u Srbiji optužuje kako napada njegovu porodicu „on zapravo koristi Gebelsovu doktrinu i optužuje druge za ono što on radi“.

Stranka slobode i pravde puručila je i da će svi oni koji su lažima u medijima smišljeno uništavali živote ljudi morati da odgovaraju u skladu sa zakonom o lustraciji koji će biti kamen temeljac povratka pravde u Srbiju.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.