SSP: Dogovor za deset dana

Izbori/Bojkot Politika

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je u Vranju da su svi u opoziciji svesni da je samo zajedništvom i najširim frontom moguće srušiti „mafijašku hobotnicu“ i da veruje da će za „desetak dana moći da izađu sa konačnim i zajedničkim dogovorom“.

Tepić je istakla da su pregovori „u dobroj veri“ u toku sa partnerima iz Demokratske stranke, Narodne stranke, Pokreta slobodnih građana, Pokreta za preokret, kao i sa sindikatima i pojedincima.

  • Vi nemate sa druge strane samo Srpsku naprednu stranku, kako to pokušavaju da prikažu, to je ‘kompot’ organizacija i stranaka, oni su zajedno u jednom frontu pa zato i mi moramo da se udružimo, rekla je Tepić novinarima u Vranju, gde je zajedno sa zamenikom predsednika SSP Borkom Stefanovićem predstavila plan SSP „Za dan posle“.

Ta stranka saopštila je da je Stefanović u Vranju naveo da se pet odsto ljudi okupljenih oko vrha Srpske napredne stranke enormno obogatilo u godinama na vlasti.

  • Zakon o poreklu imovine koji će doneti SSP utvrdiće odakle im višak pošto od plate sigurno nije, rekao je Stefanović.

Poručio je da država mora da se uredi tako da nikada nijednom investitoru ne daje desetine hiljada evra po radnom mestu, a onda se taj investitor pokupi i ode „kao što je bilo ovde u Vranju u Geoksu, pa 1.200 zaposlenih danas ne zna gde će sutra da radi i kako da prehrani svoju porodicu“.

Tepić je istakla da se ni kao majka ni kao čovek neće pomiriti sa tim da deca odlaze iz zemlje zbog politike i „mafijaškog režima“.

  • Mi hoćemo da svi budu jednaki, da članska karta ne bude ulaznica da vam dete ostane u zemlji, neka idu deca da uče, da vide i da se takmiče, ali ne zbog politike i mafijaške vlasti“, rekla je Tepić i naglasila da „afere stoje i da će jednog dana će svi odgovarati, saopštio je SSP.
Piše: FoNet
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.