SSP: Jedan od svedoka u slučaju „Palma“ zastrašivan, ali želi da da iskaz policiji

Politika

Jedan od svedoka koji je očevidac događaja u slučaju „Palma“ o dugogodišnjem podvođenju devojčica, devojaka i žena od strane narodnog poslanika i predsednika SO Jagodina Dragana Markovića Palme, izložen je svakodnevnim pritiscima i pretnjama, tvrde u Stranci slobode i pravde.

Pretnju je pre četiri dana Policijskoj stanici Voždovac u Beogradu. Tada je primetio automobil „koji ga je pratio, registarskih tablica koje je naveo policiji, u kome su bila dvojica mlađih muškaraca, čiji je opis takođe izneo policiji, a koji su mu se, osim praćenja, zaletali u automobil i neovlašćeno snimali, o čemu takođe postoje svedoci“.  

  • Saznali smo da ova prijava ni do danas nije stigla u nadležno Drugo osnovno tužilaštvo u Beogradu, iako je u službenom iskazu naznačena hitnost postupanja i navedene su sve okolnosti zbog kojih je ovaj svedok u izuzetno delikatnoj i osetljivoj situaciji.   Imajući u vidu da Dragan Marković Palma već danima pokušava da otkrije identitete svedoka u javnosti i time ih direktno zastraši, nereagovanje tužilaštva za ovog svedoka predstavlja dodatni pritisak, zbog čega je ovaj svedok izuzetno zabrinut za svoju i bezbednost svoje porodice, a naročito svog maloletnog deteta.   Uprkos tome, ovaj svedok je spreman da se momentalno odazove pozivu policije i iznese sva svoja saznanja, navode u SSP-u.

Tagovi:

1 komentar

  1. I Mica Jovanovic (Megatrend) je u svom prvom iskazu rekao da je vise puta bio svedok podvodjenja devojaka i bancenja.
    I da ce svedociti protiv Palme.
    Medjutim, kad mu je predoceno da postoje i njegove slike sa devojkama, predomislio se.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.