SSP: Kao što su Šešelj i Vučić služili Miloševiću, Miša Vacić služi Vučiću

Politika

Povodom najnovijeg divljanja  takozvanog “ šefa srpske desnice“ Miše Vacića u Centru za kulturnu dekontaminaciju, Stranka slobode i pravde naglašava da sve što radi, Vacić radi po nalogu Aleksandra Vučića, uz podršku policije i organizovanih kriminalnih grupa koje su pod kontrolom režima.

  • Kao što su nekada Šešelj i Vučić služili Miloševiću kao strašila za pristojan svet i međunarodnu zajednicu, danas takvu ulogu za Vučićeve potrebe ima Miša Vacić. Njemu je od režima dodeljen zadatak da glumi nekadašnje radikale, da bi se  lažno predstavilo da ne postoje  pravi radikali iz Srpske napredne stranke, koji svakodnevno  stvaraju opasnu atmosferu straha, linča i progona svih koji drugačije misle.
  • Vačićev sinoćni upad u Centar za kulturnu dekontaminaciju samo je jedna u nizu akcija režima koje izazivaju  uznemirenje javnosti i pristojnih građana koji su navikli na miran život u kome se ljudi međusobno uvažavaju. Beograd je uvek bio i ponovo će biti kosmopolitski, evropski grad u kome mora biti  mesta za sve ljude koji imaju različita mišljenja, u kome mora biti prostora za najrazličitije kulturne događaje koje ne sme sprečavati i ugrožavati niko,  pa  ni Vučić i njegovi najamnici.
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.