SSP Knić: Rekonstrukcija manje prioritetnih ustanova

Izbori 2022

Stranka slobode i pravde, povodom rekonstrukcije objeketa u ovoj opštini, oglasila se saopštenjem koje prenosimo u celosti:

„Kako se došlo do odluke da za našu opštinu nije prioritet izgradnja vrtića za potrebe proširenja kapaciteta Dečje ustanove ,,Cvetic,, već rekonstrukcija manje prioritetnih ustanova Kulturnog centra, zgrade opštine Knić i ,,lažne,, policijske stanice u stambenoj zgradi! Mi iz SSP Knić smatramo da je u toku veštačko trošenje budžetskih para poreskih obveznika kroz materijal i troškove rada. To potkrepljujemo:

  1. Rekonstrukcija objekta zgrade opštinske Uprave je okvirno koštalo oko 15.000.000 dinara. Na zgradi na kojoj su zidovi debljine oko pola metara pune cigle utrošena je kamena vuna koja je strahovito skupa i nepotrebna na takvom objektu. Iz priloženih slika vidite da je samo posle nekoliko meseci ispucala!
  2. Na delu objekta mesne zajednice Knić je umesto jednog ulaza sada dodato još dva,što je suprotno svakoj zdravoj logici!
  3. Na delu zgrade Kulturnog centra postavlja se takođe kamena vuna na zidovima od pola metara!Milioni dinara za gradjane bespotrebnih troškova, za decu predškolce baraka za smeštaj i odrastanje, a za nekog dobar profit?U ,,lažnoj,, policijsko zgradi opstina je takođe potrošila milione,iako je rukovodstvo znalo da tamo po Zakonu ne može preći takva specifična služba.“
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.