SSP Knić traži renoviranje Doma kulture u selu Borač

Grad Politika

Stranka slobode i pravde u Kniću ukazuje na problem sela Borač u kome je, kako tvrde i dokumentuju fotografijama, Dom u Borču čija je gradnja započeta 1949.godine, i angažovanjem meštana završen tek 2011., sada ruiniran.

  • Prvo  korišćenje  dovršene sale doma  bilo je obeležavanje 190.godina postojanja škole u Borču. Tada se na veličanstvenoj proslavi okupilo se preko 500 bivših đaka škole ,učitelja i gostiju. U narednom periodu sala doma je korišćena za organizaciju raznih proslava, lovačkih okupljanja,vašara,svadbi… sve dok dom nije preuzela vlast SNS u opštini, tvrde u SSP-u i u saopštenju za javnost traže sanaciju Doma kulture.
Tagovi:

4 komentara

  1. Koliko laži od vas pa opština je tek ove godine upisala vlasništvo nad domom da bi mogla da investira a dotle ste vi izdavali i uzimali pare od proslava….

    1. Bas tako. E narodee, o cemu pricamo dom kulture nije bio u vlasnistvu opstine, tako da ona nije ni mogla da ulaze. Od 1949, kako ste rekli kada je zapoceta gradnja, objekat nije bio vlasnistvo opstine. Tudja kuca se ne gradi niti uredjuje. Dok jw doticni bio na vlasti, nije nista promenio.

  2. Po ko zna koji put SSP iznosi neistine! Objekat Doma kulture u Borcu je od kraja 2020 godine u svojini opstine Knic! Pre nekoliko dana je po hitnom postupku, krenulo renoviranje krova koji se urusio zbog snega! A zatim ce se nastaviti sa rekostrukcijom cele povrsine objekta. To moze i da se proveri a ne da se objavljuje sve i svasta.

    1. Od gospode iz ssp-a se ništa drugo osim neistina i ne očekuje. Ništa za narod nisu uradili, a ovamo nešto pametuju, sramota.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.