SSP Kragujevac: Da li je za asfalt potrebna SNS članska karta?

Politika

Saopštenje Maše Cvetković, članice Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Kragujevac, prenosimo u celosti:

Problem ulice Sestara Ninković traje više od pola veka. Još pre više od 50 godina moje komšije su se borile da im se ulica asfaltira, i ništa. Ja sam se u više navrata obraćala nadležnima za pomoć – opet ništa.

Međutim, ono što niko od nas nije znao, a što je predsednica mesnog odbora SNS Uglješnica bila ljubazna da nam kaže je da vam je za asfaltiranje ulice potrebno članstvo u Srpskoj naprednoj stranci, te ću je iz zahvalnosti citirati: „ Znaš kad će da im asfaltiraju ulicu? Nikad! Oni su opozicija!ˮ

Tolike godine moje komšije i ja živeli smo u zabludi, čak tolikoj da smo se moja porodica i ja učlanili u opozicionu stranku, misleći da ćemo time nešto promeniti.

Zato vas gradonačelniče Nikola Dašiću pitam, kada ćete vi i članovi vaše stranke prestati da delite građane Kragujevca na pripadnike Srpske napredne stranke i one koji to nisu? Kada ćete prestati da uskraćujete osnovne životne uslove ljudima koji nisu članovi vaše stranke? Zaboravljate da vi i vaši saradnici radite u interesu SVIH građana, a ne samo članova SNS-a. Zato, prestanite da nam onemogućavate normalan život i rešite problem. A ukoliko ne možete, povucite se, postoje ljudi koji problem umeju da reše.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.