SSP: Mostovi na Lepenici propadaju

Politika

Obrad Turković, potpredsednik Gradskog odbora Stranke slobode i pravde u Kragujevcu upozorio je danas da se Lučni most broj 1, počeo da se „kruni“.

  • Pomenuti pešački most nalazi se na jedinoj putanjih svih turista koji dolaze da posete Milošev venac, takođe značajnom broju gradjana nužna je spona ka desnoj strani Lepenice. Kada pogledate stepen u kojem je most pretrpeo oštećenje i propadanje jedini osećaj koji može da vas preplavi je neverica, tuge i nemoć. Situacija sa čitavim kompleksom Miloševog venca je gotovo identična (propali krovovi Kneževog arsenala, urušene fasade Gradske tržnice, porušeni spomenici u njenom najužem krugu), rekao je Turković, uz ocenu kako je moguće „da pored nestručnosti i bazičnih neznanja SNS kadrovima u svoj (ne)svesti smeta i simbolika mostova“.

Tagovi:

6 komentara

    1. I da jeste tad rekonstruisan, koliko je od tad prošlo vremena. Da su ga ti sto se sad slikaju pored njega i pokazuju u kakvom je stanju, makar redovno farbali, ne bi bio takav

    2. Obnovljen je kvalitetno, ali ni to nije večno. Treba nešto i tvoji naprednjački „stručnjaci“ da urade. Ili oni ne znaju ništa pa im i nije zameriti?

  1. Ma da je samo most u pitanju bilo bi super. Ovi naprednjački bilmezi iz lokalne vlasti baš ništa ne znaju, a izgleda da i nemaju želju da nešto nauče. Sve čega su se dotakli u gradu je nakaradno urađeno (pa samo pogledajte onu nefunkcionalnu garažu kod Srca ili zgradu Tržnice koja se srušila posle „stručno“ izvedenih radova na rekonstrukciji). Ne dajte im da diraju stare mostove na Lepenici jer ih posle naprednjačke „rekonstrukcije“ više neće biti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.