SSP: Nema trgovine slobodnim izborima

Izbori/Bojkot Politika
  • Dobro je što je Aleksandar Vučić svestan da nema šanse na izborima u Beogradu pa je to čak i javno rekao, navodi se u saopštenju Stranke slobode i pravde, koje prenosimo:

Ali, ni njegova eventualna spremnost da preda vlast u glavnom gradu, ni medijska spinovanja, ni trikovi sa lažnom opozicijom ne mogu sprečiti da građani Srbije dobiju prave, slobodne izbore na svim nivoima. Stranci slobode i pravde (SSP) nije cilj da dobije delić neke vlasti, niti bilo kakve sitne priveligije, nego da državu vratimo građanima i izgradimo pristojnu budućnost za sve.

Zato je naša poruka i režimu i evroposrednicima jasna. Nema i neće biti  trgovine i pogađanja sa režimom oko prava građana da slobodno izaberu vlast na svim nivoima, uz istinito informisanje, bez pritisaka, ucenjivanja birača i izbornih zloupotreba.
Stranka slobode i pravde (SSP) učiniće sve da do promena dođe mirnim putem, na izborima, ali nema i neće biti bilo kakve trgovine i toga i Aleksandar Vučić i međunarodni posrednici moraju biti svesni.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.