SSP: Predsednici odbora u Jagodini obijena vrata od stana u mafijaškom maniru zastrašivanja

Politika

Predsednici odbora Stranke slobode i pravde u Jagodini Katarini Jokić, obijena su vrata od stana u kome živi sa sinom, kažu u Stranci slobode i pravde.

„U momentu razvaljivanja brave i vrata, Katarina i sin nisu bili u stanu, što upravo smatramo smišljenim i namernim zastrašivanjem i slanjem poruke u mafijaškom stilu: sledeći put ulazimo i ako ste tu. Napominjemo da su izvršioci prethodno skinuli i sijalice iznad ulaza u stan, kako bi prikrili identitete od komšija, iako su komšije potvrdile sve ovo policiji. Naročito je indikativno i zastrašujuće što se ovo dešava u jeku slučaja „Palma“. Katarina Jokić je javnosti poznata kao žena koja je prva podigla glas protiv zla i bezakonja u tom gradu, već je maltretirana i zastrašivana lažnim prijavama Palminim funkcionera i slanjem policije na vrata. Stranka slobode i pravde zahteva od policije i tužilaštva da urgentno otkriju izvršioce, ali i nalogodavce, kao da zaštite slobodnomisleće ljude i sve koji se bore da se sazna istina o podvođenju devojaka i žena u Jagodini, za koje svedoci i žrtve tvrde je prvoosumnjičeni Dragan Marković Palma.“-navodi se u saopštenju SSP-a.

2 komentara

  1. Don Dragano Palmeone je izgleda gazda života i smrti u Jagodini. Ne bi me čudilo da uskoro organizuje manifestaciju „Dani Sicilije u Jagodini“. Tu bi sigurno pozvao svoje sicilijanske mafijaške uzore da održe seminar pod nazivom „Sicilijanska iskustva u vođenju mafijaških poslova i njihova primena u Jagodini“. Ne znam samo kolika bi bila kotizacija i koliko bi naših „privrednika“ uzelo učešće.

  2. Obzirom da svedocenje o seksualnom zlostavljanju devojcica predstavlja opasnost, trebalo bi da se javno tuzilastvo sto pre izjasni o „zastiti svedoka“. Tu opasnost je osetio i Mica Jovanovic – Megatrend, koji je svoju ledenu optuznicu protiv g. Palme prekonoc pretvorio u vatrenu odbranu istog gospodina.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.