SSP Topola: Građanima je potrebna voda, ne hleba i igara

Politika
  • Kao i svake godine, osim u izbornim godinama, u opštini Topola se javlja problem vodosnabdevanja. Jutros je JKSP Topola obavestilo građane da u četiri sela priključena na gradski vodovod neće biti vode, danas od 14h do ujutru do 8h. Ovog puta su zbog nestašice okrivljeni građani- nesavesno troše vodu, navodi se u saopštenju Dragane Marinković, predsednice OO Stranke slobode i pravde Topola, koje prenosimo:

U izbornoj kampanji je građanima obećano da će se rešiti problem vodosnabdevanja-voda stiže iz Aranđelovca, sa Makiša, Rzava, ako treba i iz Tihog okeana jer sve za građane. Koliko je tu bilo obećanja čovek bi pomislio da će građanima do kućnog praga, ako treba, donositi vodu i na ramenima.

Isto tako je predsednik Vučić obećao milion evra za rekonstrukciju sekundarne vodovodne mreže u Topoli. Kada smo pre par meseci postavili pitanje na sednici SO Topola o Vučićevom obećanju odgovor je bio „to je sve rešeno, krećemo sa radom“. Još uvek ništa od toga, jedino ako se radovima bave neki nevidljivi ljudi.

Zato građane Topole za Petrovdan očekuje zvanično otvaranje pešačke zone, uz muziku. Građanima treba voda a ne hleba i igara!

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.