SSP Topola: Koliko je meseci potrebno da se sanira metar plafona?

Politika

Prilikom junskih padavina oštećen je plafon biblioteke „Radoje Domanović“ u Topoli. Prema tvrdnji predsednice Opštinskog odbora Stranke slobode i pravde, Dragane Marinković, čije saopštenje prenosimo, šteta još uvek nije sanirana:

  • Znamo da naprednjaci nisu neki ljubitelji knjiga i čitanja, što se svakodnevno može videti u medijima, ali da li bi bili ljubazni da ljubiteljima knjiga odgovorite koliko meseci je potrebno da se sanira jedan metar kvadratni plafona? Prilikom obilnih junskih padavina oštećen je plafon u gradskoj biblioteci Radoje Domanović, tačnije jedan metar kvadratni istog.
  • Nakon tri meseca rupa na plafonu i dalje stoji. Dok se u gradskoj biblioteci zapošljavaju stranački kadrovi i dok se botuje za vreme radnog vremena rupa u plafonu stoji, za to se nema novca, ni volje, ni svesti da se rupa mora popraviti. Osim što je značajna za ljubitelje knjiga gradska biblioteka u Topoli ima i istorijsku vrednost jer je osnovana još davne 1909. godine, a od 2008. godine nalazi u objektu Stare varoške škole. U biblioteci se redovno održavaju promocije knjiga pa je posećuju i gosti koji nisu iz Topole kao ni iz Srbije pa rupa na plafonu predstavlja opasnost po goste i korsinike biblioteke jer svakog trenutka postoji mogućnost daljeg obrušavanja. Zato zahtevamo hitno rešavanje ovog problema kako ne bi došlo do situacija koje niko od nas ne želi.
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.