SSP: Vladajuća klika ili rasprodaje ili otima blago i resurse Srbije

Izbori/Bojkot

Stranka slobode i pravde (SSP), danas je izdala saopštenje u kome se navodi da protestvuju protiv načina na koji je, kako kažu, takozvana Narodna skupština Srbije naprečac i po naredbi usvojila Zakon o vodama. Prema njihovim rečima usvanjanje Zakon o izmenama i dopunama zakona o vodama, pokazuje sav besmisao postojanja zakonodavne vlasti i opštu otuđenost režima od građana.

  • Bez ijedne primedbe, sugestije ili barem obrisa samostalne misli, tzv. Narodna skupština je usvojila izmene Zakona o vodama za koji uopšte nije ni postojala javna rasprava, zato što su pisci ovog sramnog zakona znali koje nepočinstvo rade i kao i svaki drugi izvršioci takvih dela su hteli da svoju sramotu sakriju. Po ko zna koji put, vladajuća klika sastavljena od nekoliko povezanih porodica, ustrojenih po modelu mafije, rasprodaje ili otima blaga odnosno resurse Srbije. Ukoliko se nekome iz vladajućih porodica svidi njiva u Vojvodini uzeće je; ukoliko se njegovom drugu sviđa neka planina uzeće je. Ukoliko je potrebno raseliti stanovništvo u oblasti Loznice i zatrovati cela okolina rudnikom litijuma da bi se obezbedila strana podrška za nastavak diktature, Skupština će bez pogovora, poslušnički i ulizički omogućiti takvo zlodelo, kaže se u saopštenju.

Kako se dodaje u saopštenju, sve to isto važi i za aerodrome, priobalje reka, izvore voda, banje kao i za same građane Srbije koji su jeftina radna snaga i gastarbajteri u sopstvenoj zemlji.

  • Izmene zakona o vodama omogućiće „Vesićima“ iz režima da neposrednom pogodbom odnosno korupcijom daju u zakup zemljište u javnoj svojini vlasnicima splavova i to istih onih splavova koje i danas obezbeđuju tzv. „navijači“ iz organizovanih kriminalnih grupa povezani sa ubistvima, iznudama i trgovinom drogom, a koji su imali uporište u SNS-u i državi. Sistem pljačke, otimanja i zastrašivanja se ne iskorenjuje već se naprotiv učvršćuje i legalizuje, zaključuje se u saopštenju SSP-a.

foto ilustracija: Gružansko jezero
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.