Stefan Ninić: Ne prodajemo se za 100 evra

Izbori 2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je najavio novu pomoć mladima od još 100 evra ukoliko pobedi na narednim izborima. U toj izjavi se oslikava suština potpunog neshvatanja mladih, ali i toga koje su njegove nadležnosti.

  • Mladima, ali i svim drugim ljudima u ovoj zemlji, nije potrebno 100 evra. Nama je potrebno da živimo u uređenoj državi u kojoj ćemo svojim znanjem, radom i trudom zarađivati za sebe i svoje porodice. Želim zemlju u kojoj je mladima dovoljna diploma, a ne partijska knjižica. Želim zemlju u kojoj mladi nisu zaboravljena kategorija o kojoj niko ne misli dok im ne zatreba glas tih istih mladih. Želim zemlju u kojoj svaki mladi čovek dobija priliku da ostvari svoje snove, a ne zemlju u kojoj je prva misao svakog jutra samo kako otići iz nje, izjavio je član Demokratske stranke Stefan Ninić.

Mladi demokrata poručuje predsedniku i da ne postoji ta cifra za koju će se mladi prodati i glasati za njega.

  • Nama ne treba predsednik koji nam deli naš novac. Nama ne treba vlast kupljenih diploma i radnih mesta. Nama treba šansa da se sami izborimo za sebe i svoje porodice, a jedini način za to je da 3. aprila promenimo vlast koja godišnje otera više mladih iz zemlje nego što se rodi novih. Zato će mladi ovaj put biti ti koji će preokrenuti situaciju i početi da menjaju Srbiju na bolje, naglasio je Stefan Ninić
Tagovi:

1 komentar

  1. Postovani ,Ninic,imam sina koji je pečalbio po svetu 10 godina ,vratila ga ljubav u Srbiju ,dipl.ekonomista a radi kao fizikalac u Srbiji ,neka al je u Srbiji.!!!.Glasati,da!za Vucica.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.