Stevanović i Stamatović: Pristupanje SNS-u ne može biti ni predmet razgovora

Politika
  • Nije tacno! I nemam komentar, odgovor je predsednika opštine Čajetina i lidera stranke Zdrava Srbija Milana Stamatovića na pitanje Glasa Šumadije – da li je tačna informacija koju su pojedini mediji preneli, da će i ta politička grupacija pristupiti Srpskoj naprednoj stranci.

Lider Zajedno za Šumadiju Veroljub Stevanović kaže da su to „proizvoljne i netačne informacije“:

  • Odakle to ide nemam pojma, kome to treba takođe mi nije jasno! Što se Zajedno za Šumadiju tiče, takva mogućnost ne mpže biti ni predmet razgovora, a tek da se to desi je nemoguće!

Podsetimo, pred prošlogodišnje lokalne izbore u Srbiji predsednici Zdrave Srbije Milan Stamatović, Bolje Srbije Dragan Jovanović i predsednik Zajedno za Šumadiju Veroljub Stevanović potpisali su koalicioni sporazum. Pre toga, u januaru prošle godine Zajedno za Šumadiju se učlanila u Zdravu Srbiju, a Stevanović je postao potrpedsednik te partije.

Pod imenom Zdrave Srbije ZZŠ je učestvovala na poslednjim lokalnim izborima u Kragujevcu, a Stamatović je nedavno podsetio da njegova partija ima odbornike i u kragujevačkoj skupštini.

Fotografije: Zdrava Srbija
Tagovi:

2 komentara

  1. Verko više ne zna gde je u političkom smislu. Toliko je promenio političkih opcija da više nikome nije jasno da li je on Vučićev igrač ili samostalni strelac. Verujem da ni samom Verku to nije u potpunosti jasno. Na lokalnim izborima u Zaječaru su on i Stamatovića „radili“ za Boška Ničića, što znači za Vučića, a sada Verko priča kako neće u SNS. Pa tamo ga niko nije ni zvao. Vučićevi saradnici ga već godinama lažu i zaluđuju, a on mučenik veruje da će se, uz njihovu pomoć, vratiti na vlast u Kragujevcu!!! Lagao je i Verko godinama svoje saradnike ali je sada sve došlo na naplatu. Umesto da ode u političku penziju kao najbolji gradonačelnik u istoriji Kragujevca, on je postao politički pajac kome se danas svi smeju. Baš žalosno.

  2. Šapić ih uradio pred prošle izbore kada je određeno 3%.gurnu ih niz vodu i išao sam.Sada potreban režimu za spas Beograda.Stamatović Zdrava Srbija imao manje glasova nego Verko na lokalu.Sve šarena laža.Opozicija mora na jednu listu ako misli da naudi vladajućoj režimskoj kliki. Listu mora da im vodi ličnost koja nije iskompromitovana,medijski mrak otežavajući faktor,kontrola izbora iluzija.Najbitnije da se sistem bahatosti menja da budući vladari nemaju neograničenu moć…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.