Studenti Ekonomskog fakulteta dobili nagradno putovanje

Društvo

Studneti prve godine Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu, koji su u januarskom i februarskom ispitnom roku ostvarili najbolji uspeh, dobili su nagradno putovanje na Zlatibor, hotel Tornik, u periodu od 29. aprila do 1. maja 2022. godine.

Kompanija Jevtić Cars d.o.o. iz Čačka, pomogla je u ostvarenju ove nagrade, gde je pored smeštaja i hrane, obezbedila i prevoz najnovijim automobilom mercedes CITAN.

Izabrano je četiri studenta sa najboljim rezultatom.

  • ,,Zaista nisam očekivala da ću biti jedna od izabranih. Informaciju o nagradnom putovanju smo dobili na dodeli indeksa i već tada sam izrazila želju da se još više potrudim i osvojim putovanje kao nagradu za svoj uspeh. Tokom semestra sam dala sve od sebe i trudila se da postignem najbolje rezultate, pa mi je drago što je to bilo prepoznato i od strane fakulteta. Organizacija je bila odlina, imali smo organizovan prevoz i vozača koji nas je dovezao ispred hotela. Uživali smo u čarima Zlatibora. Narednim generacijama bih najpre preporučila da upišu ovaj fakultet, jer je ekonomija široka i perspektivna, pruža dosta mogućnosti za upseh. Ogranizacija fakulteta je odlična i podstiče da i vi sami budete organizovaniji, a putovanjem je fakultet pokazao da mu je stalo do studenata, da se znanje i trud ceni i nagrađuje“, rekla je jedna od izabranih studentkinja Ekonomskog fakulteta.

Fotografije sa instagram naloga Ekonomskog fakulteta:

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.