SVEMIRKO VEČERAS U SKC-U

Kultura

Večeras od 22 sata, u Kontakt galeriji SKC-a nastupa sastav Svemirko. Ova električna skupina predvođena, Markom Vukom Vukovićem uz pomoć pratećeg sastava, kojeg čine Antonijo Tali Bošnjak, Marin Toni Tandara, Branimir Brana Blažević I Bojan Bojko Bojkov, nameće se kao jedna od najinteresantnijih savremenih muzičkih pojava u regiji Balkana.

Svemirko je sve što ste od jednog pop benda tražili i dobili. Savršeno uravnotežen spoj osećaja, veštine i kvaliteta. U jednom trenutku emo-macho, u drugom avangardan, a u trećem sasvim normalan, recept je koji njegove nastupe uživo čini nezaboravnima. Ova eklektična skupina predvođena Markom Vukom Vukovićem uz pomoć pratećeg sastava kojeg čine Antonijo Tali Bošnjak, Marin Toni Tandara, Branimir Brana Blažević i Bojan Bojko Bojkov, nameće se kao jedna od najinteresantnijih savremenih muzičkih pojava u regiji Balkana. Koncerti su ipak Svemirkova aktuelnost, a ovaj dance-punk sastav će ostvariti sve vaše niskotalasne i sintetizatorske snove.

Na krilima debitantskog albuma „Vanilija“, Svemirko je za relativno kratko vreme pridobio izrazitu naklonost publike širom Balkana, kao i odobravanje i pohvale od strane kritike. Upravo tamo gde prvi završava, nadolazeći i drugi po redu studijski album nastavlja – od 15. 5. 2018. pa sve nekog idućeg-nadolazećeg izdanja. Drugi album donosi fantastične melodije i aranžmane, neshvaćenu živopisnu poeziju i lude ritmove savršenih zvučnih aroma koje prožimaju nove hitove.

 

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.