SVETSKA NAGRADA ZA INOVATIVNOST U NASTAVI ENGLESKOG JEZIKA PROFESORKI IZ KRAGUJEVCA

Društvo

Profesorka engleskog jezika Mirjana Milović iz Kragujevca dobila je prestižnu nagradu za inovativnost u nastavi Globalni edukator ekspert koja će joj biti dodeljena 14. decembra na Svetskom takmičenju u Dubaiju.  

Centralnoj manifestaciji u Dubaiju prisustvovaće 200 najboljih nastavnika iz 150 obrazovnih institucija 50 zemalja  iz celog sveta.

Milović, vlasnica škole engleskog jezika Speakup, nominovana je nakon trogodišnje primene Majkrosoftovog programa Skajp u učionici i drugih platformi za edukaciju učenika engleskog jezika, za koje ima sertifikat edukator ekspert te kompanije.

  • Zahvaljujući tome, moji učenici imaju mogućnost, da pored konvencionalnih metoda u nastavi, uče engleski jezik i na najnovijim programima svetske platforme. Iako sam već tri godine edukator ekspert Majkrosofta, svetska nagrada me je veoma iznenadila i još više obradovala, kaže Milović i dodaje da sada pokušava da obezbedi novac za odlazak u Dubai.

U proteklih 30 godina, kroz njenu školu engleskog jezika prošle su hiljade učenika, kako kaže od 7 do 77 godina starosti.

  • Mnogi od njih sada su uspešni u svojim profesijama, na svim meridijanima. Jedan moj učenik je  šef Katedre za engleski jezik na Američkom univerzitetu u Kuvajtu, a moja učenica je art direktor u prestižnom dizajnerskom birou u Norveškoj. Pored njih, mnogi lekari, inženjeri, piloti, stjuardese, IT stručnjaci, od Londona do Njujorka i Sidneja, imaju diplomu engleskog jezika moje škole, kaže Milović i dodaje da su njihove uspešne karijere velika satisfakcija za sve što radi.

Poslednjih godina, školu ne pohađaju samo učenici školskog uzrasta i studenti, već i diplomirani stručnjaci koji odlaze u inostranstvo.

Zanimljivo je da je pre dve godine kurs engleskog jezika završila i jedna sedamdesetogodišnja doktorka koja je kupila apartman u Grčkoj i preselila se tamo da živi, a znanje engleskog jezika će joj pomoći da se lakše sporazumeva u Grčkoj.  

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.