SVI NA OVU STRANU: PRITISAK NA NOTARE, KAKO BI SNS IMALA PREDNOST

Politika

Lista za lokalne izbore „Svi na ovu stranu“, koju predvodi bivši gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović, saopštila je da je Srpska napredna stranka (SNS) izvršila pritisak na sve četiri kancelarije notara u Kragujevcu, da daju prednost overavanju potpisa podrške na listi kandidata SNS-a.
Oni navode da je cilj pritiska lokalne vlasti da lista SNS-a bude u startu u prednosti nad ostalima, odnosno da prva preda listu i bude prva upisana na glasačkom listiću za lokalne izbore.

Broj notara je, kako ocenjuju, premali da svi učesnici ravnopravno i pravedno dobiju službenike koji će overavati potpise gradjana.

Podsetili su da listu SNS- a u Kragujevcu predvodi Nikola Dašić, kum sadašnjeg gradonačelnika Radomira Nikolića.

„Svi na ovu stranu“ danas nisu mogli da obezbede overivače i odbijeni su kod dva notara, rekli su oni za Betu.

Za listu koja ima svih 87 kandidata za odbornike u lokalnoj skupštini potrebno je 2.610 overenih potpisa građana.

 • Neverovatan strah je zavladao kod njih. Nisu smeli da započnu fer borbu već su bukvalno izvršili agresiju na notare da bi oteli gotovo sve knjige. Zar je to toliko važno? Broj na listi im je najvažniji? Važan će biti broj osvojenih glasova i pobeda koja je sasvim izvesno naša, rekao je Stevanović.
Tagovi:

8 komentara

 1. Čiča, ako vrediš, glasaće te narod, bio prvi, drugi ili treći, ako ne, džabe si se zajapurio. Ušao si u kolo, sad igraj do kraja. Ne kaže se džabe, da za dobru svinju, nema loše splačine!

 2. Da si ozbiljan igrac notari bi dosli kod tebe…ovako i oni znaju da si vec napravio dil sa Vucicem, pa sto da skupljaju potpise kod tebe za njega kad mogu da odu direktno kod naprednjaka…

 3. A mozda im javio i Vuk Draskovic koji je na listi SNSa da idu tamo a ne kod tebe i Urosevica. Provaljeni ste…

 4. Tako je Čile prodao si veru za večeru bićes predsednik skupštine grada Kragujevca posle izbora zajedno sa Dusanom Rasimom Obradovicem direktorom Gasa a na listi SNS vase vece u senci id pre cetiri godine VERKO I DULE TADA ZAJEDNO I DS DA OSVETLIMO KRAGUJEVAC 2016.god.
  GNJIDE POLITIČKE PRODALI STE DEMOKRATIJU

 5. Чиле иди кући и гледај голубове,није за тебе политика,променио си досад све странке,незнаш шта радиш,.поред тебе су најгори људи час изузецима.Не плачи више иди одмарај имаш 100 година уништио си град зар опет да све упропастиш .

 6. Postovani SNS-ovci
  Od 26.04.2020.godine
  Vaš I naš novi stari gradonačelnik je g.Verko Stevanović,hteli mi to da priznamo ili ne uz saglasnost I prećutno odobravanje vrha države to će se desiti,zati I sami vidite liste kako se formiraju dogovorno I izabrano vrlo mudro tako da svi zajedno formiraju vlast SNS,ZAJEDNO ,SLADJAN RAKIĆ

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.