SZK: Neočišćeno, a naplata parkiranja ne staje

Politika

U Pokretu “Složno za Kragujevac” smatraju da su čelnici grada i rukovodioci JKP “Šumadija” još jednom dokazali potpunu nebrigu za potrebe građana.

“Bilo je dovoljno da padne sneg, pa da se pokažu sve slaobosti nakaradno postavljenog sistema. Svedoci smo na koji način se odvijao saobraćaj u Kragujevcu, a ono što možda prolazi nezapaženo, je da su parking prostori, i to oni na kojima se parkiranje naplaćuje, i danima nakon prestanka padavina, okovani snegom i ledom. A naplata se vrši uredno!”, navode u “Složno za Kragujevac”.

Identična situacija je u centralnim delovima grada i na Aerodromu i utisak je da nikoga od nadležnih to ne zanima, sve dok se kasa puni, smatraju u SZK.

U tom pokreti ističu i da se u centru grada stanari se žale da nema mesta za parkiranje, “a neko gazduje metalnim garažama koje ne služe onome čemu su namenjene – već se izdaju za različite potrebe”.

“Stoga predlažemo nadležnima u JKP “Šumadija”, sektoru za parkig servis, da se pozabavi garažama iza “kifle” i na još nekim mestima gde ih ima kako bi se dobio veći broj mesta za parkiranje. Apelujemo i da, kada ponovo padne sneg, angažuju zaposlene na raščišćavanju parkinga ili, barem, dok se ne otopi, odustanu od naplate”, navedeno je u saopštenju “Složno za Kragujevac”.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.