Teniski tereni u Velikom parku pokriveni balon halom

Sport

Na teniskim terenima u Velikom parku postavljena je balon hala, pa će rekreativci i članovi kluba Top spin, koji upravljaju terenima moći i zimi da treniraju.

Balon halu obišao je danas član Gradskog veća za sport Predrag Stevović.
Postavljanje balon hala na teniskim terenima u Velikom parku je rezultat saradnje SPD Radnički i kluba “Top spin“.

Imajući u vidu da, balon sala, takmičarima koji su do sada izbegavali Kragujevac omogućava ispunjavanje trenažnih procesa tokom zime, što do sada nisu imali, grad Kragujevac je podržao ovu inicijativu, kazao je Stevović i dodao da će jedan od najperspektivnijih naših tenisera Mateja Stefanović, član kluba Top Spin, sada imati potpune uslove za sprovođenje i trenažnih procesa i ostvarivanja mnogo boljih rezultata.

Posle dugo godina Kragujevac ponovo ima zatvorene terene sa šljakom i to će nam puno značiti jer ćemo moći da organizujemo turnire za decu iz cele Srbije, a imaćemo adekvatnu halu za treninge naših takmičara. Mi smo relativno mlad klub ali brzo napredujemo, kazao je Dušan Marinković, jedan od trenera Teniskog kluba Top Spin i izrazio zahvalnost članu Gradskog veća za sport Predragu Stevoviću i SPD „Radnički“ što su omogućili postavljanje balon hale koja će biti u funkciji sve dok vremenski uslovi budu loši.

Balon nema konstrukciju, održavaju ga mašine pod pritiskom, a uduvavanjem vrućeg vazduha na isti način se i greje prostor teniskih terena.
SPD „Radnički“ gazduje svim sportskim terenima u Velikom parku i ponosni smo na saradnju sa „Top Spinom“, koji kao zakupci redovno izmiruju svoje obaveze, a što je nama najvažnije održavaju i brinu o terenima. Veliki park je pravo mesto za promociju sporta i sportskih vrednosti, kazao je Bratislav Uraković direktor SPD „Radnički“

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.