Treći dan blokade Bresničke ulice – Niko im se nije obratio iz Gradske uprave, blokada se nastavlja od ponedeljka do daljeg

Društvo Grad

I, danas, u petak, u terminu od 15 do 16 sati žitelji Bresničke ulice blokirali su je za saobraćaj, istrajavajući na zahtevima da se ona asfaltira, uredi fekalna i kišna kalnalizacije, reši pitanje deponije na kraju ulice…

Ivan Milanov, koji u Bresničkoj ulici stanije već 48 godina jedan je od učesnika protesta i kaže:

  • I naši „prethodnici” i mi sada pokušavamo da rešimo problem sa ulicom. Bitno nam je da nam se obrati neko iz Gradske uprave i kaženam dokle se stiglo sa projektom uređenja naše ulice, da li je u završnoj fazi. Interesuju nas i njihovi dalji koraci u smislu: kada možemo da očekujemo da se reši problem sa kanalizacijom i kada može da se reši problem sa asfaliranjem ulice, izjavio je Milanov za „Glas Šumadije”.

Po njegovim rečima iako žitelji Bresničke ulice već treći dan blokiraju ovu saobraćajnicu u periodu od 15 do 16 sati, za sada im se niko nije obratio iz Gradske uprave.

– Mi smo ih molili da dođu, da pre svega reše problem koju imamo na kraju ulice ali ni na to pitanje nam nisu odgovorili. Takođe ni po pitanju uređenja kanalizacije i asfaltiranja ulice niko nam se nikada nije obratio, ističe on.

U toku vikenda žitelji Bresničke ulice se neće okupljati ali od ponedeljka ponovo počinje blokada u istom terminu.

– Protest traje do daljneg dok nam se neko iz Gradske uprave ne bude obratio i dok nas ne budu izvestili kakvi su im konkretni planovi za uređenje naše ulice i kada možemo d aočekujemo da se konačno krene sa realizacijom njenog uređenja, poručuju oni.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.