Tužilaštvo: Zahtev policiji za proveru navoda iz prijave protiv gradskog funkcionera

Društvo Grad

Kako javlja Agencija Beta Osnovno javno tužilaštvu (OJT) u Kragujevcu danas je saopštilo da će podneti zahtev Policijskoj upravi u Kragujevcu da prikupi sva potrebna obaveštenja „u cilju utvrdjivanja činjenica i provere navoda iz prijava” koje su podnete protiv gradskog funkcionera zbog mobinga i polnog uznemiravanja na radnom mestu.

U Tužilaštvu su naveli da će to učiniti „bez odlaganja” imajući u vidu da su prijave izazvale uznemirenja javnosti i interesovanje medija.

U dajem saopštenju OJT je navedeno da su ovom tužilaštvu juče od Gradskog pravobranioca dostavljene prijave koje su dve zaposlene u gradskoj upravi S.R. i D.D.  podnele protiv gradskog funkcionera Z.M. zbog  mobinga i polnog uznemiravanje na radnom mestu.

ZORAN MLADENOVIĆ – SNOSIM ODGOVORNOST ZA SVOJE POSTUPKE ALI REAGUJEM NA „NEPRAVDU I NEPRAVO”

Mediji u Kragujevcu su danas preneli saopštenje koje im je uputio prijavljeni Zoran Mladenović, zamenik predsednika Skupštine grada Kragujevca. On je rekao da će istina i vreme pobediti laž i da će o svemu sud odlučiti.  

Kako je naveo, sud će odlučiti o „prijavama nevidljivih” ali i o njegovim za lažno prijavljivanje. On je rekao da svako snosi odgovornost za svoje postupke, a da on sada reaguje „na nepravdu i nepravo”.

– Kao profesionalno vojno lice koje je prošlo sve izazove profesije, koja nija bila laka na prostorima bivše Jugoslavije, ovu hajku doživljavam kao još jedan lični izazov, naveo je Mladenović.

Dodao je da ne zna ko je i ne zna za šta ga  optužuje, ali zna da su „radari postavljeni i da se hajka vodi iz političkih operativnih centara”, prenosi Beta.

Tagovi:

2 komentara

  1. Unapred se zna ishod, lepo kaže zamenik skupštine vreme će pokazati svoje breme, očigledna kupovina vremena koja je na njegovoj strani u vidu pomoći prijatelja i slično. Vreme propasti društva, morala, ljudskosti, ostaje samo da se uzdamo uz Boga.

  2. E da ih je uznemiravao u kuci Ilije Kolovica i izazvao pozar bio bi oslobodjen zbog nedostatka dokaza.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.