U EKO PARKU ILINA VODA OBELEŽEN USKRS

Grad

Eko park Ilina voda bio je domaćin tradicionalnom obeležavanju Uaskrsa posle tri godine pauze. Kako se navodi u obaveštenju organizacije Alternativa, domaćini manifestacije bili su nekadašnji odbornik Slađan Rakić i to udruženje građana, proslava Uskrsa organizovana je, tvrde, „na molbu meštana Iline vode“. 

U Eko parku Ilina voda juče se okupio veliki broj Kragujevčana. Uranak uz vruću rakiju i kačamak, gulašijada, izložba slika i skulptura „Milovan Pavlović – Mipa“, pucanj iz trešnjevog topa uz intoniranje himne „Bože pravde“ i podizanje srpske zastave, program kulturno umetničkih društava iz Kragujevca i regiona i tucijada za najjače jaje i izbor najlepše ukrašenog jajeta, činili su kompletan program manifestacije. Deca su u gornjem delu parka mogla da uživaju u luna parku, jašu konje…

Tagovi:

5 komentara

    1. Dezinformacije koje plasirate samo govore zloj nameri i neobaveštenosti. Bolje se informišite i ne pokušavajte da ovaj skup bacite u senku svakodnevnih političkih prepucavanja. Pozdrav i posetite sajt http://www.novasnaga.com.

      1. Živa istina. Nešić glasa za sve odluke vlasti. Ljudi vam sede u nadzornim odborima. Kog vi folirate? Sto ih ne smene? Lažna opozicija.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.