UDRUŽENJE „300 KRAGUJEVČANA“ KAMPANJU POČELO TRIBINOM U NASELJU PIVARA

Politika Video

Udruženje građana „300 Kragujevčana“ počelo je sa predstavljanjem svog programa „Za bolji život u Kragujevcu 2020.-2025. godina“  tribinom “ Karavan 300 Kragujevčana“ u naselju Pivara. 

U razgovoru sa predstavnicima Udruženje građani su istakli da je problema mnogo ali da su zagađenost vazduha, loša ulična rasveta i Pivarski park najveći, kao i da već godinama ukazuju na njih, ali da do danas nije bilo ni naznaka njihovom rešavanju.

  • Drugačiji pristup i konstantna interakcija sa građanima, bili su sasvim dovoljan motiv za „Ljubitelje pivarskog parka“ da podrže rad Udruženja “ 300 Kragujevčana, istakao je Uroš MIlošević. “ R

U udruženju „300 Kragujevčana “ ističu da su oni od samog početka u svoj fokus stavili isključivo svakodnevne probleme građana sa kojima se i sami sreću i bore i da je upravo njihov program zasnovan na tom načelu. Predsednik Udruženja građana “ 300 Kragujevčana“ Dušan Zeka Aleksić je istakao da su tribine prilika da se građani upoznaju sa njihovim idejama, programom i radom ali i da ukažu na probleme koje imaju, kako bi zajednički pronašli put za njihovo rešavanje. Kako Aleksić kaže i u narednom periodu najbitnija će im biti konstantna interakcija sa Kragujevčanima i ukazivanje na probleme kroz ciljano osmišljene akcije koje su i u prethodnom periodu nailazile na dobre reakcije i pokrenule rešavanje pojedinih problema u nekim delovima grada. 

Pored tribina u gradskim naseljima, svoj program, Udruženje, će predstaviti i na seoskom području, uz pomoć partnerske organizacije pokrsta „Volim selo svoje“ sa kojima su nedavno postigli dogovor oko zajedničkog nastupa na predstojećim loklanim izborima. Prema rečima Aleksića, saradnja ove dve organizacije je najlogičniji sled stvari, obe su novoformirane, sa jasnim ciljem da se poboljšaju uslovi života na lokalu.

Udruženje građana “ 300 Kragujevčana“ realizovaće ukupno osam tribina u najvećim naseljima Kragujevca, a prva naredna biće održana u naselju Beloševac.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.