UDRUŽENJE „300 KRAGUJEVČANA“ POKREĆE AKCIJU SADNJE STABALA NA JEZERU BUBANJ

Politika

Članovi udruženja doniraće jedan deo iznosa potrebnog za sadnice, a iz ovog udruženja pozivaju Kragujevčane da se uključe u akciju.

  • Zbog velikog broja sugrađana i drugih ljubitelja zelenila i prirode koji su se javili sa željom da se uključe u akciju i obogate grad zelenilom, pokrenuli smo akciju prikupljanja donacija preko platforme Donacije.rs kako bismo broj sadnica koje će biti zasađene uvećali ali i izašli u susret ljudima koji žele da sa svojom porodicom budu deo jednog velikog događaja ozelenjavanja grada. Cilj akcije je sakupiti 100.000 dinara koliko bi, prema proceni članova udruženja, bilo dovoljno za između 50 i 100 sadnica. Koji će tačan broj sadnica biti zavisi od toga koju će vrstu sadnica preporučiti stručne službe grada koji izdaje dozvolu za sadnju na tom terenu, navodi se u saopštenju te organizacije.

U udruženju „300 Kragujevčana“ kažu da će svako ko donira iznos od 2.000 dinara moći lično da lično zasadi jedno stablo, kao i da će pored stabla biti postavljena „tablica sa imenom osobe koja ga je poklonila parku pored jezera, ili imenom člana porodice, prezimenom porodice – po dogovoru“

Svi donatori bez obzira na visinu donacije dobijaju zahvalnicu udruženja.

Tagovi:

2 komentara

  1. Драги млади људи, страшно је колико личите на оне које желите да склоните са власти.
    Напредњаци фарбају жардињере, Веркови сваки пут кад дођу на власт праве јавну гаражу, жути нуде решења, а кад уђу у власт постану део проблема, СПС-овци ћуте и узимају паре …
    Не будите као они, није културно, а и разочараћете родитеље.

    1. Postovani, mi smo vanparlamentarna organizacija, nemamo mogućnost institucionalnog delovanja ali nas to ne ometa da uradimo dobre stvari za svoj grad kroz aktivizam. Oformicemo ceo jedan park akcijom koju smo pokrenuli. Bolje je nego da sedimo skrstenih ruku ili da komentarisemo po internetu. Ako sprovedemo akciju do kraja, a sprovescemo je kako znamo i umemo, ostace za nama nesto jako lepo u gradu u kom zivimo u nadi da cemo, uz pomoc sugradjana, pokrenuti i mnogo ozbiljnije teme. Ukljucite se!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.