Ujedinjeni obećavaju da će zgrada Druge tehničke škole biti najveće gradsko obdanište (VIDEO)

Grad Izbori 2023 Politika

Koalicija Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac od početka kampanje nudi rešenja za pojedine gradske probleme, uvek u drugom naselju. Danas je kandidat za odbornika Obrad Turković predstavio plan kako bi ta koalicija, ukoliko dođe na vlast, rešavala problem nedostatka prostora za obdaništa u gradu.

Prenosimo Turkovićevo saopštenje:

Imali ste prilike da juče vidite da se kandidat za gradonacelnik SNS Nikola Dašić odlučio na izgradnju novog vrtica od Milion evra na prostoru Gradskog zelenila, na samo 10 metara od postojećeg vrtića Crvenkapa.

Ujedinjeni postavljaju pitanje da li je normalno da se gradi potpuno novi vrtić, kada se umesto toga za pet puta manji iznos adaptacijom zgrade Druge Tehnicke škole, koja je infrastrukturno opremljena, a pet godina se ne koristi, može napraviti najveći vrtić u Kragujevcu koji može da reši pitanje nekoliko stotina mališana.

Dok neki imaju viziju da se na prostoru Kneževog arsenala razvijaju pivnice, razonoda i dokolica, mi imamo viziju da se tu rađaju institucije kulture, obrazovanja i kreativne industrije.

Tagovi:

4 thoughts on “Ujedinjeni obećavaju da će zgrada Druge tehničke škole biti najveće gradsko obdanište (VIDEO)

  1. E baš svašta…na par stoina metara su fabrike a vi bi tu decu u jaslice….taj ko vas savetuje za to je budala !

  2. Treba rešavati ceo ARSENAL formirati tu naselje sa raznim sadržajima … pa tek onda obdanište. Obdanište bez naselja ne postoji !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.