foto: UKCK

UKC Kragujevac otvara vrata za dijalog sa građanima

Društvo

Podržavajući inicijativu ministra zdravlja, dr Zlatibora Lončara i resornog Ministarstva, rukovodstvo Univerzitetskog kliničkog centra Kragujevac, na čelu sa v. d. direktorom, prof. dr Slobodanom Milisavljevićem, otvoriće vrata Uprave za razgovor sa građanima o svim teškoćama na koje nailaze u procesu ostvarivanja svog prava na zdravstvenu zaštitu, o dobroj praksi u zdravstvu i onome šta može da se unapredi u zdravstvenom sistemu ustanove.

Svakog utorka, počev od 16. jula 2024. godine, u vremenu od 8:30 do 10:30 časova, direktor UKC Kragujevac sa najbližim saradnicima, razgovaraće sa zainteresovanim građanima u prostorijama Uprave (zgrada Direktorijuma), po unapred utvrđenom planu i rasporedu.

U zavisnosti od tema – grane medicine i oblasti lečenja i dijagnostike, koje se sprovode u UKC Kragujevac, a budu najviše interesovale građane, direktor ustanove će uključiti lekara, člana rukovodstva, koji će biti prisutan na sastancima, na raspolaganju za razgovor sa građanima.

Potrebno je da zainteresovani građani zakažu razgovor dan ranije- ponedeljkom, u periodu od 7:00 do 15:00 sati, na telefon: 034-50-50-10.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.